SMSrc:SMS remote control

  09/02/2006, Yazar: Özgür Koca, Kategori: Elektronik

elektronik  SMSrc:SMS remote control
Bu devre ile bir cep telefonunundan özel bir sms mesajı göndererek 8 adet elektronik aygıtı kontrol edebiliyorsunuz. Devre Ericson T10s telefonunun iletişim bağlantı noktasını bağlanmış. Devreye enerji verildiğinde telefonun ilk bellek konumundaki mesajı okumaya calışıyor (1- AT+CPMS="ME", 2- AT+CMGR=1). Eğer hiç mesaj yoksa bu işlem sürekli olarak tekrarlanıyor.

Cihaz kontrolü için gönderilen mesaj ikili formatta yazılmış olmalı. Toplam 8 cihaz kontrol edileceği için gönderilen mesaj 8 bitten oluşuyor. Örn: 10000011 şeklinde gönderilen bir mesaj 1.,2. ve 8. cihazların aktive edilmesini (ilgili roleleri çektirerek) diğerlerinin (3,4,5,6,7) ise kapatılmasını sağlıyor.Ayrıntılı bilgi için projenin şema ve AT komut dosyalarını .

sms ile cihaz kontrolü (14), cep telefonu mesajı ile kontrol devresi (4), sms ile uzaktan cihaz kontrolü (3), at cmgr çalişmiyor (2), sms kontrollü cihaz (2), sms ile uzaktan kontrol (2), sms ile kontrol (1), sms ile uzaktan kontrol devresi (1), sms ile uzaktan kontrol proje (1), sms\le uzaktan kumanda (1), telefonla uzaktan cihaz kontrolü devre satış (1), sms ile devre kontrolü (1), at cmgr (1), cep sms kontrol (1), explorer ile uzaktan cihaz kontrolü (1)







Bu yazıya puan verin: 1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan6 Puan7 Puan8 Puan9 Puan10 Puan


2 yorum yapıldı



Biraz gürültü yapın





Not: Yazdığınız yorum yönetici tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.


  Yorumlara eposta ile abone ol




  • Hakkında | İletişim | Wordpress.org | RSS | Abone Ol

  • (c) 2005-2009 Wordpress Tema: Tankado & Theme by Tankado.com