2020 Torrent Siteleri (*All In One)

Buradaki yazımda düzenli olarak torrent arama siteleri için tavsiyelerde bulunuyordum. Şimdi  de, sizleri kurtarıcınız, Bit Torrent’in Che’si (Che Guevara) ile tanıştırayım. Ekran görüntüleri aşağıda yer alan program ücretsiz versiyonu ile oldukça zaman kazandırmakta ve iş görmekte.

Buradaki sayfasından indirebileceğiniz Bit Che adlı program, 30 kadar üyelik gerektirmeyen,  40 kadar da üyelik gerektiren (hesap bilgilerini programa tanımlayabiliyorsunuz) torrent sitesinden aynı anda arama yapabiliyor.

Program, gerçekleştirdiği arama sonuçlarını leechers ve seeders verilerine göre sıralamaya da izin veriyor. Doğrudan sonuca tıklatarak, torrent/magnet dosyasını indirebilir veya kaynak siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Program, script (betik) temelli bir çalışmaya sahip. Desteklenen her site için bir script çalışıyor. Zaman zaman arama scriptler’i güncellendiğinden arada bir Scripts Packs menüsünde yer alan Update… seçeneğini kullanarak script’leri güncelleyebilirsiniz.

Yazar: Özgür Koca

Yazar - Tankado.com

“2020 Torrent Siteleri (*All In One)” için bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.